AVRUPA KALİTE ETİKETİ

"LOVE A TREE" e-Twinning projesi güzel çalışmalarıyla Avrupa Kalite Etiketi ödülüne layık görülmüştür. Böylece okulumuz ilk Avrupa Kalite Etiketini almış oldu.  Çalışmalarından dolayı öğretmenimiz Birgül GAYRET'i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz..

Sevgili Birgül Gayret,

Tebrikler! Okulunuz, "Bir Ağaç Sev" eTwinning projesindeki çalışmaların mükemmelliği nedeniyle Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirildi. Bu, çalışmanızın, öğrencilerinizin ve okulunuzun çalışmalarının en yüksek Avrupa düzeyinde tanındığı anlamına gelir.

Sonuç olarak, web sitenize/sitelerinize ekleyebileceğiniz ve okulunuzda göze çarpan bir konumda gösterebileceğiniz bir sertifika alacaksınız. Ayrıca projeniz, http://www.etwinning.net/tr/pub  adresindeki Avrupa Portalında özel bir alanda gösterilecektir.

Bu eşsiz başarı için bir kez daha tebrikler ve umarım yıl boyunca eTwinning etkinliklerinden birinde buluşabiliriz.

Saygılarımla,

eTwinning Ekibi