eTwinning Avrupa Levhası ve Avrupa Kalite Etiketi Aldık

Okulumuzda Anasınıfı Öğretmenimiz Birgül GAYRET tarafından yürütülen eTwinning projesi, ulusal çapta Ulusal Kalite Etiketi, Avrupa çapında ise Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Ödül töreni, Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Ankara Talim Terbiye Kurulu Başkanlığında düzenlenen törende; Ankara Milli Eğitim Müdürü Sayın Harun FATSA. Eğitim Teknolojileri Geliştirme ve Projeler Daire Başkanı sayın Mustafa Hakan BÜCÜK, il ve ilçe yöneticilerimiz  katılımlarıyla gerçekleşti. Avrupa Okul Levhası Okul Müdürümüz Hamza GÜÇLÜ'ye, Avrupa Kalite Etketi Anasınıfı Öğretmenimiz Birgül GAYRET'e  takdim edildi.

eTwinning projesi ile Avrupa çapında okulumuzun ismini duyuran Anasınıfı Öğretmenimiz Birgül GAYRET'e proje öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Hep birlikte daha ileriye, daha yükseğe!

08.12.2022 793

09-12-202208-12-202208-12-2022