OKUL MÜDÜRÜ HAMZA GÜÇLÜ'NÜN CUMHURİYETİN 100.YILI KUTLAMA MESAJI

28-11-2023

Cumhuriyet; demokratik ülkenin anahtarı,yüksek ahlaki değerlere dayanan bir yönetim şeklidir.İnsan haklarını güçlendirmek,toplumsal huzuru ve barışı sağlamak,milli birlik ve beraberliğimizi korumak ,kültürel değerlerimizi yaşatmak ve geliştirmek cumhuriyetimizin yegane hedeflerindendir. Bu hedeflere ulaşmak için tüm yurttaşlarımızın özellikle öğrencilerimizin ve velilerimizin bilakis eğitim ordumuzun desteğine ihtiyacımız vardır.

29 Ekim 1923 tarihi milletimizin zorlu kurtuluş mücadelesinin sonunda egemenliğe kavuştuğu gündür. Biz bugün bu kutlu yolculuğun yüzüncü yaşını büyük bir heyecan ve sevinçle karşılıyoruz.

Cumhuriyetimizin yüzüncü yılını kutladığımız bu özel günde geleceğe, daha güzel günlere umutla bakmak için durmadan çalışacağımıza söz veriyor, Cumhuriyetimizin kuruluşunda emeği geçen başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygıyla ve minnetle anıyoruz.

Nice yüzyıllara…

28.11.2023 335