A BOOKMARK A BOOK, A BOOK A CHILD

A bookmark A book,A book A child eTwinning Projesi ile eğitimine yön veren ve bu proje ile öğrencilerine farkındalık oluşturan öğretmenimiz projesinde sık sık kullandığı WEB2 ve WEB3 araçları ile teknolojiyi etkin ve faydalı şekilde kullanmalarını sağlamıştır.

Faaliyetlerinin hepsini proje ortaklarıyla birlikte belirleyerek,projeleri ortak ürün ve etkinlikler çerçevesinde yaparak yaşayarak ,aktif katılım,sunu tekniği,oyun,deney,buluş yolu gibi öğrenme yöntemleri ;çocukların gelişimsel özellikleri nedeniyle etkinliklerinde  etkili ve sık bir şekilde kullanılmıştır.

Öğrencilerin de sorunlara korkmadan çözüm üretebilen,etkin iletişim kurabilen,teknolojiyi etkin kullanan,araştırma,yaratıcı ve eleştirel  düşünme becerileri önemli ölçüde geliştirmiştir.

Türkiye ve diğer ülkelerden diğer ortaklarla birlikte hazırladıkları bu projede öğretmenimiz Birgül GAYRET'e çalışmalarında başarılar diliyoruz.

10.06.2024 77

10-06-2024